BFs Di Alam Maya ಌ ★

Thursday, 22 November 2012 | 06:05

Heyy, Assalamualaikum semuaa :)
Dah seminggu dah Aien tak update entry enn?
Rindu Aien tak? Hewhew :3 perasan sangat*
Okayokay. Jangan sampai Aien merepek lakk.

BF? Alam Maya? Jangan salah faham dulu laa. Meh sini Aien terangkan. BF yg Aien maksudkan nie ialah BestFriends, bukannya BoyFriend ;p Alam Maya? Mesti korang semua dah tau kan? Hah! Maih ade yg taktau? Alam Maya tuh seperti facebook, twitter, MySpace, and many more. Aien ada BestFriends dekat Facebook Mereka baik sangat dengan Aien. Bukan etu saja. Mereka juga comel, cun, cantik. Jeles kay? Huhayy --' Nak kenai takk? Yang first, nama dia Nurrul Ellani Aien panggil dia Ell. Kalau nak kenai lebih dekat dekat dia, tekan laa link tu yekks? Yang second tuh pulak, nama dia Hafizatul Asyrin. Aien panggil dia Ayin. Nak kenai? Tekan linkk. Aien kenai dengan diorang berdua nie dekat satu group dalam facebook. Nak nampak gambar diorang tak? Meh sini Aien upload sat ;D

Tengok bawahh. Heeee ^^


This is Nurrul Ellani Ellika Bte. Somad.
iLoveYou Ell 
and ...


This is Hafizatul Asyrin Bte. Zulkhairi
iLoveYou Ayin 

Korang dah nampak dah gambar diorang, enns? So, macamana? Comeel! Korang try arr berkawan dengan diorang, diorang sporting tau? Btw, kalau nak kawan tuh jangan melebih. Diorang nie Aien punyaa! Haha. Main- main jee, kay? Dahlaa. Dah takda idea dah nak tulis ape lagi. Jangan lupa comment tau? Kalau panjang umur, kite jumpa lagii. Byee, jaga diri. Assalamualaikum 

New
Past
BLOG OWNER ★



Ain Nurfatiehah
Aien / Ain / Adek
11 Years Old (2012)
Sabah

SHOUTBOX ★

Do not Spam.
Anon/Copycat are not allowed.
No harsh word.
Ads link are not allowed.

CREDIT ★

Skin made by Iyra Monster
Background from Wanaseoby
Most help Afiqah Junizan
Software used PS CS5 & AI CS5