Best Friends Forever ಌ ★

Thursday, 15 November 2012 | 17:39

Heyy dan Assalamualaikum semua :)
Good Morning :*
Dah lama dah Aien tak update entry kan? :3
Mesti korang rindu Aien nie. perasan*
Okaylah. Kembali kepada tajuk entry kali nie.

Korang mesti ada BEST FRIENDS FOREVER ♥ sendiri kan? Semua orang mestilah ada bestie sendiri termasuklah Aien. Hmm, Aien rindu dengan bestie Aien nie. Macam manalah keadaan diorang di sana erkk? Meh sini Aien kenalkan bestie Aien dengan korang semua. Aien dan bestie Aien memang tersangat rapat macam adik beradik. Kami sekepala. Kalau dia tak siap homework, Aien akan temankan dia. Kalau kitorang nak jalan, kita akan jalan sama- sama. Aien sayang dekat dia sangat- sangat. Nama dia Farah Diba.Famous as Pala. Stay dekat Tawau, Sabah. Dia bestie satu sekolah dan satu kelas dengan Aien. Dia nie kadang- kadang gila, annoying dan agak kekilikan sikit laa macam Aien jugak. haha :p 

Meh sini Aien upload gambar bestie Aien neh. Comeey gilaa 


Inilah Pala. Comel kann? Hihik ^^
ILOVEYOU PALA 

Dah tengok dah? So, how? Comel kenns dia? Biasalah. Tengok bestie dia jugak. Haha, saya perasan*
Dia memang comey, baik, cantik, gorgeous, sporting and awesome. Jangan usha dia. Dia dah berpunya dah. Kesian korang! haha :p Dah tak ada idea dah nak type panjang- panjang. Aien nak pegi mandi lagi. Nak jalan, then kemas barang. Loo, sedih :'( Hariney last online, Aien akan rindu dengan kawan- kawan. PALA, I will miss you dear Byee, jaga diri korang kay? Salam sayang daripada Aien. Assalamualaikum :'D






New
Past
BLOG OWNER ★



Ain Nurfatiehah
Aien / Ain / Adek
11 Years Old (2012)
Sabah

SHOUTBOX ★

Do not Spam.
Anon/Copycat are not allowed.
No harsh word.
Ads link are not allowed.

CREDIT ★

Skin made by Iyra Monster
Background from Wanaseoby
Most help Afiqah Junizan
Software used PS CS5 & AI CS5